Om oss

Swedish Net Communication AB är ett konsultföretag som även driver egna entreprenader. Vi är specialiserade på säkerhetshöjande åtgärder för skyddsobjekt och andra anläggningar med höga krav på säkerhet. Tack vare vår specialistkompetens och gedigna erfarenhet vet vi vad det innebär att arbeta i känsliga miljöer och förstår projektens behov av fokus på ekonomi, tidplan och kvalitet.

Swedish Net har säkerhetsklassade lokaler, tekniklabb och en verkstad för specialtillverkning. Vi har en väletablerad konstruktionsavdelning och ett team ingenjörer som specialiserat sig på tekniskt upphandlingsstöd för säkerhetshöjande åtgärder.  All vår personal är säkerhetskontrollerad.

Vi utför arbeten runt om i Sverige, men också internationellt. Vårt huvudkontor hittar du i Hallsberg – Sveriges logistiska centrum.

Våra kunder återfinns i både privat och offentlig sektor. Vi har drivit kvalificerade projekt och utfört uppdrag för bland annat kärnkraftsindustri, kriminalvård, försvarsrelaterad verksamhet, flygplatser och ambassader. Swedish Net har därigenom stor erfarenhet av höga kravställningar rörande säkerhet, kvalitet och miljö.

Som företag är det viktigt för oss att arbeta för mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och miljö. Därför stöder vi UN Global Compact – världens största hållbarhetsinitiativ – där anslutna företag i världen gemensamt ansvarar för att uppnå en bättre värld.

Om-oss

 

Läs mer om våra

erfarenheter under

Referenser.