Projektledare/entreprenadsamordnare


Rollen:
Som projektledare/entreprenadsamordnare kommer du leda projektet i byggfasen. Du kommer samordna de entreprenörer som krävs för just ditt projekt: installationsföretag inom fastighetsnät, datasystem, teknisk bevakning med mera. Med hjälp av tekniska beskrivningar och ritningar ser du till så att entreprenörernas resultat håller rätt kvalitet och följer de direktiv som kunden gett. Du kommer i din roll delta i byggmöten och jobba mycket nära kunden från försvarssektorn (FMV eller FM). Det är därför viktigt att du förstår vikten av att lyssna till kundens behov och att du lätt anpassar dig efter nya situationer. Du är duktig på att skapa dig en helhetsbild av ett projekt, som du sedan kan förmedla till kunden på ett tydligt och konkret sätt. Din förmåga att leda andra är god.

Din bakgrund:

  • Ingenjörsexamen från högskola eller universitet
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom branschen
  • Erfarenhet av arbete som projektledare/entreprenadsamordnare/byggledare
  • Erfarenhet av fastighetsnät och säkerhetssystem
Vi ser positivt på olika utbildningsbakgrunder och du som söker kan därför ha studerat exempelvis inom elteknik, elektronik, mekanik, radio- eller datateknik. Vi söker dig som har jobbat minst 5 år i branschen. Det är meriterande om du har kunskap eller erfarenhet inom något av följande områden:
  • Projektledarutbildning
  • Entreprenadjuridik (AB, ABT)
  • ABK
Om oss:
Hos oss är arbetsmiljön viktig och vi har en trevlig, ödmjuk och hjälpsam stämning på våra kontor i Hallsberg och Stockholm. Swedish Nets strävan är att bli Sverige största kunskapscentrum för projektering och kravställning av tekniska lösningar inom våra specialistområden.

Registerkontroll:
För arbete i avtalet krävs godkänd säkerhetsprövning.

Start:
Enligt överenskommelse. Rekrytering kommer ske löpande.

Omfattning:
Tillsvidare (heltid) eller projektanställning.

Lön:
Fast marknadsmässig månadslön, individuell lönesättning.

Placering:
Hallsberg eller Stockholm. I din roll som entreprenadsamordnare kan resor ingå.

Ansökan:
Skicka CV och personligt brev till jobb@swedishnet.se. Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta:

Sofia Sjölander,
jobb@swedishnet.se

Varmt välkommen med din ansökan!