You are currently viewing Sweco förvärvar Swedish Net Engineering

Sweco förvärvar Swedish Net Engineering

Sweco Sverige AB har den 1 februari förvärvat samtliga aktier i Swedish Net Engineering AB, vårt teknikkonsultföretag i Swedish Net-koncernen. Att Swedish Net Engineering går samman med Sweco är ett naturligt och viktigt steg för våra medarbetare och kunder. Det är positivt att Swedish Net Engineerings kunder nu får ta del av Swecos breda erbjudande och helhetsåtagande.Försäljningen av Swedish Net Engineering gör att vi kan fokusera mer på våra övriga företag i koncernen som exempelvis Swedish Net Air & Defence där entreprenadverksamheten förväntas utvecklas kraftigt under de kommande åren.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara städer och samhällen. Med 17 500 medarbetare i norra Europa kan man alltid erbjuda rätt expertis för varje enskilt projekt. Sweco har en omsättning på cirka SEK 21 miljarder och är noterade på NASDAQ OMX Stockholm. Vi ser fram emot ett fortsatt och långvarigt samarbete med Sweco inom vår entreprenadverksamhet.

Här kan du läsa pressmeddelandet.