Om oss

FÖRETAGET GRUNDADES 1998 I HALLSBERG.

IDAG HAR VI KONTOR BÅDE I STOCKHOLM OCH HALLSBERG.

FÖRETAGET GRUNDADES 1998 I HALLSBERG. IDAG HAR VI KONTOR BÅDE I STOCKHOLM OCH HALLSBERG.

Swedish Net Air & Defence ingår i en företagskoncern med inriktning på flyg, försvar och säkerhet. Vår långa erfarenhet av olika högsäkerhetsanläggningar och platser har gett oss avancerad teknisk kunskap och djup förståelse för våra kunders behov och speciella rutiner.

I februari 2022 såldes vårt systerbolag, teknikkonsultföretaget Swedish Net Engineering till Sweco som är Europas ledande teknikkonsultföretag. Försäljningen av Swedish Net Engineering gör att vi kan fokusera mer på våra övriga företag i koncernen som förväntas utvecklas kraftigt under de kommande åren, både i Sverige och internationellt. Swedish Net Air & Defence kommer att fortsätta sitt samarbete med Sweco inom vår entreprenadverksamhet.

Vi tror starkt på allas ansvar att arbeta för hållbarhet, i varenda del och aspekt av våra liv. Vi är bland annat medlemmar i världens största hållbarhetsinitiativ, UN Global Compact. Arbetet bygger på Global Compacts 10 grundprinciper som i sin tur bygger på internationellt accepterade konventioner om mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och antikorruption.

Genom vårt medlemskap har vi förbundit oss att aktivt arbeta med hållbarhetsfrågor och att rapportera arbetet till FN varje år. Medlemskapet innebär också ett ansvar för att främja FN:s Agenda 2030 och de tillhörande 17 globala mål för hållbar utveckling.

VÅR HISTORIA